آشنائي با اصول و تكنيكهاي كار تيمي (اسلاید پاور پوینت)

فایل زیر یک اسلاید پاورپوینت جامع و کامل در قالب 106 صفحه فایل Power Point و قابل ویرایش که به بررسی آشنائي با اصول و تكنيكهاي كار تيمي میپردازد.
نمونه متن :
در فایل زیر بهترین راهکارهای جامع برای تکامل یک سازمان بلاخص یک سازمان اداری مورد بررسی قرارگرفته فایل زیر یک فایل غنی است در قالب 106 صفحه اسلاید پاورپوینت که در زیر مواردی را به طور مختصر از فایل ذکر کرده ایم
* تغييرپذيري پتانسيل لازم سازمان براي تغيير موفقيت آميز و غير تخريبي است.
* در عينحال كه اين واژه تنها عنصر تعريف كنندة توان مقابلة شركت با تغيير نيست، تفسيري از موقعيت سازمان و قابليتهاي آن براي در اختيار داشتن عناصري از تغيير است كه بدون نابود كردن خود، و يا بدون محدودكردن ظرفيت خود، براي عملكرد بهتر، با تغيير مواجه ميشود.
* اگر شاخص تغييرپذيري (change-ability index = CI) از حد آستانة معيني بيشتر باشد، در آنصورت احتمال موفقيت تلاشهاي غيرتخريبي براي تغيير بالا خواهد بود.
* تغيير به رغم خواست و تلاشهاي ما اتفاق ميافتد، و اينكه بگوييم تغيير در سازمان رخ نميدهد، چون CI در آن سازمان پايين است، بيان نادرستي است. اما مبتكر تغيير در سازمان به توان آن سازمان به تغيير غير تخريبي علاقهمند است تا بتواند "اقدام به تغيير" در داخل سازمان را طراحي كند.
* دلايل روشني وجود دارد كه قبل از اينكه سازماني را با "اقدام به تغيير" نا بجا بيثبات كنيم، آمادگي آن سازمان به تغيير را برآورد كنيم. بدون درك اين آمادگي، تغيير ممكن است براي اصحاب تغيير و مخاطبان تغيير در داخل سازمان، كشنده باشد.
1-تصميمسازي
2-مشتريسالاري يا ارباب رجوع محوري
3-فرهنگ
4-بهترين شيوههاي كار
5-تن آسايي و رضايت از خود
6-ارتباطات
7-تجربه
8-نوآوري
9-تأثيرگذاري
10-غيرقابل اجتناب بودن
11-پـاداشهـا
12-ضـابطـة ارتقـاء
13-مـالكيـت
14-طـراحـي سـازمـان
15-كميـتها
16-رهبران
17-مأموريت و عزم
18-فوريت و جديت
19- دستاندركاران - مسئوليت تغيير
20-چارچوب زماني
21-يكپارچگي سيستمها
22-همكنشي” Synergy
23-ساختار
در اسلايدهايي كه بهدنبال ميآيد، عناوين مختلفي را بررسي ميكنيم كه شاخص تغييرپذيري هر سازمان را محاسبه ميكند.
* از طيف نمرات بين "1" تا "5" استفاده ميشود كه "1" كمترين نمره و "5" بالاترين نمره است.
* هنگاميكه به هر عنوان نمره ميدهيد، به اين بينديشيدكه تا چه حد به مباني عنوان شده در هر صفحه معتقديد. اگر اطمينان داريد كه اصول موردنظر به طور گستردهاي در سازمان شما شايع است، نمرة ”5” بدهيد. اگر برعكس اطمينان داريد كه آن اصول اصلا" در سازمان شما شايع نيست، نمرة ”1” بدهيد.
* بهتر است پس از تعيين ردهبندي سازماني خود، از يكي از همكاران يا فردي در خارج از سازمان كه با سازمان شما آشناست، بخواهيد كه مؤسسه يا سازمان شما را رتبهبندي كند، و آنگاه كل امتيازات را مقايسه كنيد